Nicole og Sidney uenige: Udskyder brylluppet

Brylluppet mellem Nicole og Sidney er udskudt til efteråret

Brylluppet mellem Nicole og Sidney er udskudt til efteråret

Foto: AOP
Det var planen, at årets reality-bryllup skulle finde sted torsdag. Men nu har Nicole Brøggler og Sidney Lee valgt at udskyde det længe ventede bryllup - de er simpelthen ikke kunne blive enige om, hvordan den store dag skulle blive.

Det fortæller den blonde babe og tidligere Side 9-pige, Nicole Brøggler, på sin Facebook-profil:
De to reality-stjerner har tidligere udtalt, at de gerne må være sammen med andre. Derfor gik Nicole Brøggler for nyligt hjem med en anden mand efter en våd aften i byen (Foto: AOP)


- Som nogle af jer nok ved skulle mig og Sidney have holdt bryllup på torsdag, jeg må desværre meddele jer at brylluppet er flyttet. IKKE aflyst men flyttet. Det er simpelthen kommet bag på os hvor meget planlægning et bryllup kræver, skriver Nicole Brøggler på sin Facebook-profil og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sidney Lee og Nicole Brøggler er kærester

LÆS OGSÅ: Se flere sex-billeder med Sidney og Nicole

LÆS OGSÅ: Se videoen: Her frier Sidney til Nicole

- Selvom vi har haft masser af støtte og folk bag os, har vi været lidt for uenige, det har taget lidt mere tid end beregnet at komme frem til præcis HVORDAN vi vil have vores bryllup, og hvad der reelt kan lade sig gøre.. og derfor har der slet ikk været tid nok til selve planlægningen, skriver Nicole Brøggler.

Brylluppet kommer i stedet til at finde sted engang i efteråret ifølge 20-årige Nicole Brøggler, som sagde ja til den 15 år ældre Sidney Lee til hendes egen 20 års fødselsdag i slutningen af marts, som blev holdt på Max Billig i København.


Opslag af SE og HØR.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close