Nyheder13. juni 2010

Nicole Kidman: Panisk angst for solen

Den australske stjerne får specialfremstillet solcreme med faktor 100 – hendes ansigt må ikke tage skade
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 All Over Press

De fleste ville se det som lidt af en drømmelokation at skulle arbejde et par måneder på Hawaii - men hvis man er panisk angst for solen, kan drømmen hurtigt blive til et mareridt.

- Nicole plejer aldrig at sole sig. Så et job i solfyldte Hawaii er en udfordring for hende, siger en kilde tæt på Kidman til amerikanske medier.

Læs også: Nicole Kidman: Fetich var en del af mit sexliv

Kidman befinder sig på øen Maui i forbindelse med indspilningerne af filmen "Just Go With It". Og mens hendes medstjerne, Jennifer Aniston, har udnyttet tiden mellem optagelserne til at få farvet huden, er Kidman blevet observeret med store hatte, solbriller og en specialfremstillet solcreme med en faktor på 100.

Kidman kommer ellers fra det ligeledes ret solbeskinnede Australien, men står altså fast på, at hun har det bedst i skyggen.

Læs også femina.dk: Tips til solbadningen

- Hendes ansigt er hendes mest værdifulde ejendel - derfor beskytter hun det for alt, det er værd. Hun har prøvet at være cool, men har måttet skære igennem over for instruktøren om, at han holder hende ud af solen, så længe det er muligt, siger en ven af Hollywood-stjernen.

Med den indstilling skulle Nicole Kidman måske have overvejet, om "Just Go With It" var den helt rigtige film at sige ja til at medvirke i.

Sponsoreret indhold