Nyheder28. marts 2008

NICOLE FRA KANAL 5: ELSK MIG I NAT

Dansk-palæstinensiske Nicole Stockholm har sunget sig til en plads i finalen i talentkonkurrencen ”Elsk mig i nat”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/nicole-elsk-mig-stort-jpg.jpg

Det stod ikke ligefrem skrevet i kortene, at dansk-palæstinensiske Nicole Stockholm, 31, skulle eksponere sig selv. I mange år krøb hun langs væggene, og i skolegården blev hun drillet med sit buttede, eksotiske udseende.
Derfor var det også lidt af en overvindelse, da hun stillede op til en fræk fotoserie i SE og HØR.
- Det var Kira Eggers, som jeg kender gennem min stylist, der overtalte mig. Det var også hende, som fik lov til at rette på mine gajoler - nej, meloner - under optagelserne, siger den smukke kropsdue om sine store fortrin, som i øvrigt er ægte hele vejen igennem.
- Det var en lillepigedrøm, der gik i opfyldelse, og jeg er meget tilfreds med de flotte billeder. Jeg vil gerne vise, at man godt kan vise sin krop frem, selv om man ikke har modelmål, siger sanglærken på 163 cm og 63 kilo.

Karaoke-dronning
Imidlertid var det den store, kraftfulde stemme, som førte hende videre til finalen i talentkonkurrencen "Elsk mig i nat" på Kanal 5, hvor et enstemmigt dommerpanel udbrød: "Wauw, du fyldte hele rummet med din stemme. Du er skøn."
Nicole er ikke uvant med at stå på en scene. Hun er uddannet frisør og makeupartist og begyndte sangkarrieren med at stille op til alverdens karaokekonkurrencer, selv på de usleste værtshuse.
Alligevel er hun lige så nervøs som de andre deltagere i "Elsk mig i nat".
- Jeg bliver ikke skuffet, hvis jeg ikke vinder. Men jeg bliver eddermame sur på mig selv, hvis jeg ikke gør mit bedste.
For Nicole er der ingen genvej til succes.

LÆSE MERE OG SE ALLE DE FRÆKKE BILLEDER I SE OG HØR

ELSK MIG I NAT
"Elsk mig i nat" er det mest sete program på Kanal 5. De sidste seks programmer har seerne fulgt de
håbefulde aspiranter til audition, hvor 14 finalister er udtaget til liveshowet, som sendes torsdag den 27. marts.
Talentkonkurrencen munder ud i, at de to vindere får hovedrollerne i Gasværkets stort opsatte musical "Elsk mig i nat" i 2009.
Jesper Winge Leisner, hovedkraften bag musicalsuccesen "Den eneste ene" og Jon Stephensen, som lavede teateropsætningen af "Festen", står bag musicalen, der byder på en stribe af de allerstørste hits fra 80'erne.
De to producere udgør på skift dommerpanelet sammen med Nanna Lüders og koreografen Kenneth Kreutzmann.

Sponsoreret indhold