Nicolas Bro: Min kone var pisseirriterende

Det tog tid, inden Nicolas Bro blev forelsket i hustruen Theresa

Det tog tid, inden Nicolas Bro blev forelsket i hustruen Theresa

Foto: Thomas Laursen

Det var langt fra kærlighed ved første blik, da Nicolas Bro mødte sin kommende hustru Theresa for 18 år siden. De stødte ind i hinanden på Krogerup Højskole i Humlebæk, da han var 21 og hun 19.

Pigen med det sorte tøj og sorte hår gjorde dog alligevel så meget indtryk på skuespilleren, at han fortalte sin mor om hende. Det afslører Nicolas Bro i et stort interview med Alt for Damerne.

- Jeg husker, at jeg sagde til min mor, at der var den her pige, som jeg syntes, var pisseirriterende - det var min første tanke efter vores introaften. Jeg kunne ikke forklare hvorfor, fortæller skuespilleren.

Læs også: Nicolas Bros hemmelige baby

Ved nærmere eftertanke forklarer 39-årige Nicolas Bro, at det nok var fordi, hun mindede for meget om ham selv. De gik nemlig begge udelukkende i sort tøj. Det varede dog ikke længe, før de blev tiltrukket af hinanden.

- Irritationen blev til nysgerrighed, som så blev til samtaler…uden at der skulle ske noget, fastslå det danske skuespiltalent.

Men lidt efter lidt kom der i den grad til at ske noget, for i dag har parret været gift i 16 år. I sommers blev de forældre for første gang til sønnen Dante.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close