Nyheder28. september 2009

Nicolas Bro: Føl hos Brian

”Forbrydelsen”s justitsminister var i lære på Christiansborg hos den virkelige justitsminister
Nicolas Bro har været helt inde på de bonede ministergulve for at snuse til polikerstemningen
Nicolas Bro har været helt inde på de bonede ministergulve for at snuse til polikerstemningen
 Foto: All Over

I aftes bragede "Forbrydelsen II" igen ud i de danske TV-stuer. Anmelderne er begejstrede, og ikke mindst får Nicola Bro fine ord med for sin præstation som den nyudnævnte justitsminister Thomas Buch.

Også i de næste 9 afsnit vil Nicolas Bros karakter få en gennemgående og meget vigtig rolle, mens Sofie Gråbøl render rundt og er den sweater-mutte Sarah Lund.

Nicolas Bro tog sine forberedelser til rollen meget alvorligt. Først og fremmest fik han lov til at være føl for justitsministeren. Først Lene Espersen og siden Brian Mikkelsen. Ligesom i TV-serien oplevede han på nærmeste hold, hvordan forholdene på ministerkontoret udspillede sig, da Lene Espersen blev ophøjet til finans- og økonomiminister, mens Brian Mikkelsen overtog den varme stol i justitsministeriet.

Nicolas Bro gik i hælene på den tidligere kulturminister og sugede til sig. Og fik også et godt indblik i, hvilken person der gemmer sig bag politiker-facaden.

- Uden at fornærme Brian Mikkelsen kan han godt virke lidt stiv i det, når han agerer politiker. Når så døren bliver lukket, er han den mest charmerende mand. Så der er helt klart forskellige sider af Brian Mikkelsen. Jeg kan bedst lide Brian Mikkelsen, når han bare er Brian, siger Nicolas Bro i dag i et stort interview i B.T.

Sponsoreret indhold