Nyheder 14. oktober 2011

Nicolaj Kopernikus: Bange for at dø

Skuespilleren er lidt nervøs for at møde knoglemanden, men er foreløbig tilfreds med, hvad han har opnået i livet
Nicolaj kopernikus har det lidt stramt med, at han engang skal væk herfra
Nicolaj kopernikus har det lidt stramt med, at han engang skal væk herfra
Foto: All Over

- Der ER en kurve i ens livsforløb. På et tidspunkt bliver det almindelig matematik. Nu er jeg 44 - hvis jeg er så heldig at blive 90, bliver det pludselig meget håndgribeligt, ikke?, siger den nybagte Vild med dans-deltager i et interview med Femina.

Og selv om han for tiden svinger rundt med ben, arme og Viktoria Franova fredag efter fredag på TV2's dansegulv, kan han godt mærke alderen trykke.

Læs også: Vedholdende stalker

- Ja. Det er noget, vi alle sammen rammes af. Følelsen af, at andre overhaler og 'hvad nu, og har jeg opnået det, jeg gerne ville?' Men jeg syntes, jeg får arbejdet i de retninger, som jeg gerne vil, mener Nicolaj, som er far til tre.

-Jeg føler ikke at, jeg har uforløste drømme, og HVIS jeg havde en stor drøm, så ville jeg gå i gang med at indfri den. Jeg skulle nok være startet noget tideligere, hvis jeg gik med en drøm om at blive amerikansk præsident, indrømmer ny-danseren, som kan begynde med at drømme om sejren i "Vild med dans", hvor det fra klokken 20 i aften går løs med samba og argentinsk tango.
Sponsoreret indhold