Nicklas Bendtner: Som en 46-årig i sengen

Nicklas Bendtner forsøgte som 18-årig at charmere en journalist med en kikset scorebemærkning

Nicklas Bendtner forsøgte som 18-årig at charmere en journalist med en kikset scorebemærkning

Foto: Kaspar Wenstrup

Selv om den 22-årige boldjonglør i øjeblikket dyrker familieidyllen med tv-baronessen Caroline Flemming og hendes to børn i London, er det ikke mange år siden, at hans liv var fyldt med hurtige biler, sprut og damer.

I bogen "Big Bendtner" fortæller han om sine teenageår, der bestemt ikke gik stille for sig.

Læs også:
Nicklas Bendtner: Se min baronesse

For nogle år siden løb Bendtner således ind i en kvindelig journalist midt i 20'erne på en bytur. Han forsøgte at score hende, men afvisningen var angiveligt ikke til at tage fejl af. Bendtner gjorde dog et sidste forsøg.

- Det kan godt være, at jeg kun er 18, men i sengen er jeg som en på 46, skulle Bendtner angiveligt have sagt ifølge bogen "Big Bendtner". Det skriver B.T.

Det er hans valg
Der er ingen tvivl om, at Bendtners bedste scoring uden for banen er tv-baronessen. At blitzlyset nu er rettet mod hans privatliv og ikke fodboldkarrieren, bekymrer dog ikke kollegerne fra landsholdet.

Læs også: Bendtner og Caroline: På date i Venedig

- Det er klart, at det bliver interessant for omgivelserne, når han bliver set i selskab med andre kendte. Nicklas er fodboldspiller, og hvis han har lyst til at komme sammen med en reality-stjerne eller baronesse, er det hans eget valg. Så længe det ikke forstyrrer fodbolden, tror jeg, Morten Olsen, eller hvem der ellers er hans træner, er ligeglade, siger landsholdspilleren Martin Laursen.


Nicklas Bendtners store kærlighed - tv-baronessen Caroline Fleming (Foto: Thomas Laursen)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close