Nicklas Bendtner smuttede uden at betale

Nicklas Bendtner glemte noget

Nicklas Bendtner glemte noget

Foto: All Over

Han vader i fodboldmillioner, men da Nicklas Bendtner forleden besøgte Remees natklub ZEN, havde han ikke pengepungen oppe.

Læs også: Alt om bruddet med Bendtner

"Sorry Bendtner - du er bare ikke sej nok til at gå gennem vores bagdør! Husk nu at betale regningen", skrev festarrangøren Nima K på sin Facebook-profil i går.

Episoden fandt sted i påsken, hvor Bendtner og nogle venner besøgte den hippe klub.

- De fik plads ved et bord. På ZEN koster det penge at sidde ned - 5000 kr. pr. bord. Selskabet sad der i et par timer. Det er blevet til flere tusinde kroner. Vi ved ikke, hvad de har drukket, men vi kunne forstå, at de ud på de små timer forlod klubben uden at betale, forklarer en kilde til bt.dk

- Det er rigtigt, at der skete en misforståelse mellem Bendtner og hans bror. Den ene troede, at den anden havde haft kreditkortet fremme. Jeg kan godt bekræfte, at de gik uden at betale. Men det blev ordnet meget hurtigt og stille og roligt. Det var helt fredeligt. Bendtner er en af vores bedste gæster. Han kører altid den gode stil. Er altid helt cool. Han er altid meget velkommen hos os. Han kunne komme og feste 4 lørdage og vente med at betale til den 5., hvis det var det, siger Simon Valentin, der er manager på ZEN.

Se også: Galleri: Baronessen med baby

Husk at melde dig ind i SE og HØRs Facebook-gruppe her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close