Nyheder8. september 2013

Nicklas Bendtner: Se hans vanvittige dagløn

Dansk fodbolds enfant terrible får kassen for ikke at spille kampe
Nicklas Bendtner kan smile. Ikke over succes på banen, men over sin ugeløn ...
Nicklas Bendtner kan smile. Ikke over succes på banen, men over sin ugeløn ...
 Foto: Mikael RieckDet er velkendt i sportskredse, at dansk fodbolds problembarn nr. 1, Nicklas Bendtner, tjener kassen i sin klub Arsenal.

Han får naturligvis ikke den samme hyre som store stjerner som Messi og Ronaldo, der nemt tjener 150 millioner kr. om året, men den 26-årige angriber mangler alligevel ikke smør på brødet.

Ca. 20 millioner danske kr. skulle han angiveligt tjene pr. år. Et beløb, der virker svimlende højt, når det er velkendt, at danskeren både er uønsket i sin klub og ikke spiller kampe.

Bendtner: Tabte kæmpe pengebeløb

Det lykkedes ikke at sælge Bendtner i det såkaldte transfervindue, der lukkede den 2. september. Derfor skal den langlemmede herre gå det næste halve år i London uden at få græs under fødderne, indtil der igen er mulighed for at købe og sælge spillere fra nytår.

Løn: 54.794 kr. Pr. dag!

Med lidt simpel matematik kan man regne ud, at fodboldgøgleren tjener 1,6 millioner kr. om måneden. Det er over tre gange så meget, som den almindelige dansker tjener - om året, vel at mærke. Hertil skal man lægge penge fra bonusaftaler pr. spillet kamp, scorede mål, kampresultater og personlige sponsorkontrakter.

Det kan godt være, Bendtner ikke spiller i sin klub eller fodboldmæssigt er lykkelig. Men han griner hele vejen til banken ...

Bendtner: Vild nat på casinoSponsoreret indhold