Nyheder 2. august 2013

Nicklas Bendtner: Satser stort på ny karriere

Boldbissen kaster sig over ny levevej
Af afNicklas Bendtner har ikke just haft det vilde held med at få en ny klub over sommeren.

Men det stopper ikke boldbissens gode humør.

Istedet har den 25-årige Hr. Zangenberg nu for alvor kastet sig over sin design-passion og udvidet forretningen.

I en pressemeddelelse fortæller Nicklas Bendtner, at han har udvidet sit smykkebrand til nu også at have en kollektion til kvinder.

Denne kendis har fået nyt TV-job

- Til min overraskelse, har der været en stor efterspørgsel fra kvinder på en kvindekollektion, og det stærke køn har generelt vist en enorm interesse for vores kollektioner de senere år. Som et resultat heraf besluttede jeg mig for at dedikere udvalgte armbånd og halskæder fra vores Wildlife og Classic Collections udelukkende til kvinder. Med udvidelsen og de nyeste design valgte jeg at skifte navn til NOBLE by Bendtner, da det er mere dækkende for den samlede kollektion, skriver han.

Det betyder altså, at Bendtners smykkefirma nu har to kollektioner til mænd og to kollektioner til kvinder - sidstnævnte kan i flæng ses på kæresten Julie Zangenberg.

- Samtlige af vores smykke styles til kvinder og mænd i form af ringe, armbånd og halskæder er alle repræsenteret i en bred vifte af fede farver. Lanceringen af vores Website er vores seneste tiltag til udbredelse af mine smykkekollektioner i DK samt til den øvrige del af Skandinavien, Europa, USA samt fjernøsten, lyder det i pressemeddelelsen.

Du kan se og købe Bendtners vilde smykker her.

Denne kendis mener, at kendis-branchen er falsk

Sponsoreret indhold