Nyheder 11. marts 2017

Nicklas Bendtner: Kvinderne bliver yngre og yngre

Jo ældre Nicklas Bendtner bliver, jo yngre bliver hans kvinder. Fodboldspillerens præferencer har rykket sig med 21 år.
(Foto: Peter Grosen)

Selv om det ikke er mange mål, han scorer på fodboldbanen for tiden, så har 29-årige Nicklas Bendtner alle dage været god til at ”sætte den ind” hos damerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Boldbissen Bendtner startede med at danne par med en 14 år ældre kvinde, og er nu endt med en, der er ni år yngre end ham selv.

Angriberen var kun 20 år, da han stak tungen i halsen på Susan K, der på det tidspunkt var 34. Det var første gang, han viste interesse for de modne kvinder.

Der gik ikke længe efter episoden med Susan K, før han var videre til en ny. I 2010 var han blevet 22 år, så da han begyndte at date 34-årige Caroline Fleming, var der denne gang kun 12 års aldersforskel.

Måske var amagerdrengen blevet mere voksen, eller også var han begyndt at få øjnene op for de yngre modeller. I hvert fald lykkedes det den tidligere "Wolfsburg"-spiller i 2011 at score den jævnaldrende skuespillerinde Julie Zangenberg.

Efter fem dramatiske år med on-offforhold til Julie Zangenberg var Nicklas Bendtner klar til nye modeller. "Lord Bendtner" har mulig - vis fået et ”tilbagefald”, da dengang 30-årige Reanin Johannink var ældre end Bendtner.

Noget kunne tyde på, at tilbagefaldet til de modne kvinder var en fejl. Få måneder senere mødte angriberen op til Justin Bieber-koncert i Parken med den brasilianske model Ana Carolina Jorge på 24 år.

Senest dater Nottingham Forest-spilleren nu teenagepigen Natasja Madsen, der er ti år yngre end Bendtner. Den 19-årige pige dimitterede fra handelsskolen i sommer.

Se alle billederne af Nicklas Bendtners scoringer i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold