Nyheder 2. september 2017

Nicklas Bendtner: - Jeg har kvaliteterne til at spille for landsholdet igen

Efter næsten to års pause vendte Nicklas Bendtner fredag aften tilbage i landsholdstrøjen. Her blev det til et kvarters spilletid for Bendtner i 4-0-sejren over Polen i VM-kvalifikationen. Og boldbissen er ikke i tvivl om, at han ”har kvaliteterne til at spille for landsholdet igen”
Foto: Aller Media

Succes på landsholdet har han ikke haft for meget af de sidste par år.

Men fredag aften fik Nicklas Bendtner, 29, igen mulighed for at vise sine evner som landsholdsspiller. Her trak han nemlig i den rød-hvide bluse for første gang i næsten to år.

I alt fik han lov til at drible rundt på banen i et kvarter i 4-0 sejren hjemme over Polen i VM-kvalifikationen.

Og selv om det ikke blev til længere tid på banen, vil Nicklas Bendtner sent glemme fodboldkampen fredag aften i Parken:

- Jeg kan selvfølgelig ikke komme uden om den modtagelse, jeg fik, da jeg kom ind. Den var meget rørende. Det var fantastisk. Det er meget sjældent, at jeg mærker noget som helst i kroppen. Men jeg fik et sus, da jeg løb ind på banen, siger Bendtner i et interview med Ritzau.

Angriberen har ikke spillet for det danske landshold i næsten to år. I stedet har han forsøgt at gøre karriere i den norske klub Rosenborg, som han skiftede til fra Nottingham Forest tidligere på året.

- Det kunne ikke have været mere perfekt for mig end at komme tilbage og spille i Parken foran de danske fans, som betyder sindssygt meget og altid har gjort det, siden jeg var 18 år, siger Nicklas Bendtner til Ritzau.

Fredag aften nåede han dog ikke på måltavlen. Det gjorde kollegerne Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Christian Eriksen og Thomas Delaney til gengæld. Nicklas Bendtner er dog ikke i tvivl om, at han hører hjemme på landsholdet:

- Der er ingen tvivl om, at jeg har kvaliteterne til at spille for landsholdet igen. Det har jeg bevist i den seneste periodesiger Nicklas Bendtner til Ritzau og tilføjer, at han håber på at få mere spilletid på landsholdet fremover, blandt andet i kampen mod Armenien:

- Jeg vil gerne spille alle kampe, og det kommer ikke til at ændre sig. Hvis man ikke får chancen fra start, så er det svært at vise sig frem, siger Bendtner.

Du kan se et galleri med Nicklas Bendtner og hans piger herunder:

Bendtners mange damer

Sponsoreret indhold