Nyheder10. juni 2013

Nicklas Bendtner: Flytter han til Tyrkiet?

Boldbissen efterlader kæresten Julie Zangenberg i København
Boldbissen Nicklas Bendtner rykker snart til udlandet igen.
Boldbissen Nicklas Bendtner rykker snart til udlandet igen.
 Foto: All Over



Det celebre par Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg indviede deres 15 millioner dyre københavnerlejlighed for få uger siden, men nu er fodboldspilleren klar til at rykke udenlands igen.

- Det er en lejlighed uden bopælspligt, så den kommer til at fungere som feriebolig, når jeg er i Danmark. Jeg skal ikke spille i en klub herhjemme, siger Nicklas Bendtner til seoghør.dk, da vi møder ham til en velgørenhedsturnering på Amager.

Ifølge italienske medier har Nicklas Bendtner fået et meget attraktivt tilbud fra den tyrkiske klub Besiktas, men ligger stadig i forhandlinger med fem-seks forskellige klubber fra Frankrig, Holland, Tyskland og Portugal.

Nicklas Bendtner: Viser kærestens trusser frem

Hvis boldbissen ender helt i Tyrkiet, kommer Julie Zangenberg til at undvære sin mand endnu mere, end hun er vant til. For den smukke skuespillerinde flytter ikke med til udlandet.

- Jeg skal jo arbejde her, men det er klart, at jeg prøver at dele min tid mellem Danmark og hvor så end Nicklas er i verden, siger Julie til seoghør.dk.

Se alle billederne fra parrets velgørenhedsturnering og læs meget mere i det nummer af SE og HØR, der er på gaden torsdag den 13. juni.

Se, hvilken radiokendis der nu skal være fodboldvært

Sponsoreret indhold