Nyheder 12. juni 2010

Nicklas Bendtner: Er VM allerede forbi?

Far og agent frygter, at superstjernen slet ikke når at blive spilleklar til nogen af Danmarks kampe
Alle havde regnet med Bendtner til de sidste gruppespilskampe, men det er nu tvivlsomt
Alle havde regnet med Bendtner til de sidste gruppespilskampe, men det er nu tvivlsomt
Foto: All Over

I går kom det frem, at superstjernen Nicklas Bendtner sikkert ikke bliver klar til Danmarks første kamp ved VM mod Holland på mandag.

Nu er de bange anelser ved at være afløst af et regulært chok - angriberens VM er måske allerede forbi, langt før det overhovedet kom i gang.

Læs også: Nicklas Bendtner: Smadrede sin Aston Martin

- Jeg er bekymret nu. Der har været alle mulige behandlere inde over, men intet har åbenbart virket. Skaden er drilsk, for han kan vågne i morgen og føle, at hans lyske pludselig er i orden, men så kan smerterne komme tilbage ved et eneste forkert spark eller vrid. Spørgsmålet er nu, i hvilken grad han kan spille - og om Morten Olsen tør satse med ham. Selvfølgelig frygter jeg, at Nicklas slet ikke kommer til at spille ved VM, lyder den sørgelige melding i B.T. fra Nicklas Bendtners far og agent, Thomas Bendtner.

Thomas Bendtner havde sin søn i telefonrøret fra Sydafrika i går aftes, og det var bestemt ikke nogen munter samtale.

Læs også: Nicklas Bendtner: Som en 46-årig i sengen

- Nicklas ringede og var ked af det over det, som han følte som et set-back i forhold til lyskeskaden. Det er sindssygt frustrerende for ham at opleve det her under et VM, og selv om jeg kender ham som en fighter, der aldrig giver op, når han har et mål, så ser det ikke godt ud, indrømmer Thomas Bendtner.

- Jeg troede helt sikkert, jeg blev klar til kampen mod Holland, men nu er jeg ikke så sikker, som jeg var før, lyder det fra hovedpersonen selv, der altså slet ikke har afskrevet kampene mod Cameroun og Japan.

Nu holder en hel nation vejret og krydser fingre for Danmarks stjerneangriber nr. 1.

Sponsoreret indhold