Nicklas Bendtner dropper familien

Nicklas Bendtner overvejer at flytte til Tyskland

Nicklas Bendtner overvejer at flytte til Tyskland

Foto: All Over

Selv om Nicklas Bendtner tidligere har undskyldt sin manglende deltagelse i U21-EM med ønsket om sammenhængende kvalitetstid med sin søn, så forhindrer det ikke den danske landsholdsspiller i at flytte langt væk fra ekskæreste og barn, som er bosat i England.

Læs også: Nicklas Bendtner: Ny blondine

Bendtner har hidtil spillet for den engelske klub Arsenal, men nu overvejer han at sige ja tak til at flytte til Tyskland.

- Der er interesse fra flere tyske klubber, der har forhørt sig om Nicklas, og jeg kan bekræfte, at Dortmund er interesseret i at købe ham, fortæller Bendtners far og manager til B.T.

Læs også: Bendter og brunetten: Har havde de sex

Faderen fortæller ligeledes, at den portugisiske klub Sporting Lissabon også er interesseret i den danske boldsparker.

Hans søn er installeret i ekskæresten Caroline Flemings penthouselejlighed i London, så hvis Nicklas flytter til et andet land, er det nok endnu mere nødvendigt at sikre sig lidt sammenhængende kvalitetstid med sønnen.

Læs også: Bendtners babe: Jeg blev udnyttet

Nicklas Bendtner blev i december 2010 far til sønnen Nicholas, som han fik med Caroline Fleming. Kort tid efter fødslen gik parret fra hinanden, og siden er Bendtner blevet set sammen med adskillige babes i nattelivet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close