Nyheder16. juni 2011

Nicklas Bendtner dropper familien

Fodboldspilleren overvejer at flytte langt væk fra baronessen og sin søn
Nicklas Bendtner overvejer at flytte til Tyskland
Nicklas Bendtner overvejer at flytte til Tyskland
 Foto: All Over

Selv om Nicklas Bendtner tidligere har undskyldt sin manglende deltagelse i U21-EM med ønsket om sammenhængende kvalitetstid med sin søn, så forhindrer det ikke den danske landsholdsspiller i at flytte langt væk fra ekskæreste og barn, som er bosat i England.

Læs også: Nicklas Bendtner: Ny blondine

Bendtner har hidtil spillet for den engelske klub Arsenal, men nu overvejer han at sige ja tak til at flytte til Tyskland.

- Der er interesse fra flere tyske klubber, der har forhørt sig om Nicklas, og jeg kan bekræfte, at Dortmund er interesseret i at købe ham, fortæller Bendtners far og manager til B.T.

Læs også: Bendter og brunetten: Har havde de sex

Faderen fortæller ligeledes, at den portugisiske klub Sporting Lissabon også er interesseret i den danske boldsparker.

Hans søn er installeret i ekskæresten Caroline Flemings penthouselejlighed i London, så hvis Nicklas flytter til et andet land, er det nok endnu mere nødvendigt at sikre sig lidt sammenhængende kvalitetstid med sønnen.

Læs også: Bendtners babe: Jeg blev udnyttet

Nicklas Bendtner blev i december 2010 far til sønnen Nicholas, som han fik med Caroline Fleming. Kort tid efter fødslen gik parret fra hinanden, og siden er Bendtner blevet set sammen med adskillige babes i nattelivet.

Sponsoreret indhold