Nyheder8. juni 2010

Nicklas Bendtner: Caroline er chef

Baronessen har tæmmet landsholdets vilde frontløber og sætter dagsordenen, når det gælder mad og tøj
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/nicklas-bendtner-caroline-b-jpg.jpg
 Foto: All Over

Caroline Fleming har sådan set noget mere pondus end sin kæreste.

Hun er 13 år ældre end 22-årige Nicklas Bendtner, hun har to børn, Josephine og Alexander, med sin eks-mand Rory Fleming. Og så er hun baronesse, har sit eget gods, Valdemar Slot, og fik lige 400 mio. kr. med i købet, da hun blev skilt fra Bond-arvingen.

Nicklas Bendtner ved da også, at det er hende, der har bukserne på. For eksempel når de to hygger sig med madlavningen.

- Min kæreste har udgivet en kogebog, så hun ved altså godt, hvad hun laver i et køkken. Caroline laver fantastiske mad og er chefen i køkkenet, og så må jeg være hendes assistent, der skærer grøntsager og den slags. Vi hygger rigtigt godt, når vi laver mad samme - det er pragtfuldt, siger han til BT.

Læs også: Nicklas Bendtner: Som en 46-årig i sengen
Bendtner afslører også, at den modebevidste baronesse har fået ham til at lægge noget af sit gadedrenge-look på hylden. Ikke mindst når han fører sig frem hånd i hånd med kæresten.

- Jeg kan sagtens være trashy klædt, hvis jeg bare skal af sted til træning om morgenen, men omvendt nyder jeg at klæde mig pænt på og være lidt lækker, hvis jeg skal ud og spise med Caroline eller sådan noget., siger han og afslører, at han nu foretrækker den eksklusive designer Tom Ford frem for center-mærkevarer fra Dolce&Gabbana.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/nicklas-og-caroline300-jpg.jpg


Nicklas gør sig gerne pæn for Caroline (Foto: All Over)


Sponsoreret indhold