Nyheder21. juli 2014

Nicki Pedersen: - Ja, jeg har været utro med polak

Speedway-stjernen levede et dobbeltliv
Af af
Nicki Pedersen har afsluttet forholdet til sin polske affære - nu ska han forsøge at opbygge tilliden igen til sin kæreste
Nicki Pedersen har afsluttet forholdet til sin polske affære - nu ska han forsøge at opbygge tilliden igen til sin kæreste
 Foto: Claus Poulsen



Nicki Pedersen har haft et forrygende karriere på speedway-banen og kan blandt andet prale med 13 Grand Prix-sejre og syv guldmedaljer som dansk mester.

På privatfronten er der til gengæld ikke meget at prale over. 37-årige Nicki Pedersen har nemlig levet et dobbeltliv siden juni sidste år. Her mødte han en polsk kvinde i forbindelse med nogle ligamatcher i Polen - og Nicki Pedersen indledte en affære med den polske kvinde - selvom han både havde kæreste og to børn hjemme i engelske Stevenage.

Det fortæller speedway-stjernen selv til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Kendt sportsstjerne er ugens SE og HØR-mand

LÆS OGSÅ: Ibi Støving dater sportsstjerne

LÆS OGSÅ: Kim Bodnia skulle være sportsstjerne

- Jeg er utroligt ked af, at det er sket, og nu handler det om, at jeg skal forsøge at genvinde tilliden hos mine nærmeste, siger Nicki Pedersen, der stadig har svært ved at forklare, hvorfor han indledte et forhold til den polske kvinde, som han tilbragte tiden med, når han kørte løb i Polen:

- Men det skete på et tidspunkt, hvor der var stilstand i forholdet med min forlovede efter fødslen af vores søn (Mikkel som blev født i 2013, red.). Der var måske lidt knas, men det er der jo i mange forhold, fortæller Nicki Pedersen til Ekstra Bladet.

Affæren med den polske kvinde er et overstået kapitel, forsikrer speedway-stjernen, men om forholdet til sin kæreste kan reddes, ved han ikke:

- Jeg har begået et stort tillidsbrud, så vi må sætte os ned og tale voksens om vores forhold, huset i Stevenage og børnene. Det er noget, der er sket for mange par, og vi må forsøge at løse det sammen uden slagsmål.

Sponsoreret indhold