Nyheder9. november 2016

Nicki P er sammen med eks'en igen

Det blev til et kort brud for racerkøreren Nicki P og Helene Hüttmann. Efter to uger fra hinanden er parret atter kærester
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-71722.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Der nåede kun at gå to uger fra nyheden om, at Nicki Pedersen og Helene Hüttmann var gået fra hinanden, til parret atter var sammen igen.

- Vi har haft en rigtig god weekend sammen, hvor vi har fået lagt alle de ting, som har været irriterende, bag os. Jeg har selv brugt en masse tid på at få klarhed over nogle ting, siger Nicki Pedersen til Ekstra Bladet.

- Der har været nogle ting i forholdet, som vi ikke har kunnet løse, men vi er blevet enige om, at nu måtte vi være voksne og få gjort op med de sager, så vi kan komme videre herfra. Det får man ordnet ved at snakke ærligt om tingene og diskutere de problemer, der har været, fortæller Nicki ligeledes til avisen.

Ifølge Helene, så har bruddet for to uger siden, fået parret til at få øjnene op for, hvad de betød for hinanden.

- Jeg er hamrende heldig, at Nicki har mærket efter og fundet ud af, at jeg er den, han skal være sammen med. Man skal jo ikke være sammen for enhver pris, men hvis man elsker hinanden og har det rigtig godt sammen, bør man også være i stand til at løse de problemer, der opstår, fortæller hun til Ekstra Bladet.

null

Sponsoreret indhold