Nyheder18. juli 2017

Nicholas Kawamura afslører datterens sjældne navn

P3-værten Nicholas Kawamura og modebloggeren Trine Kjær blev for nylig forældre til lille Roberta.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicholas-kawamura.jpg
 Foto: All Over Press

Efter en maratonfødsel på 36 timer blev DR-radioværten Nicholas Kawamura og modebloggeren Trine Kjær forældre til en lille pige den 11. juli.

På Instagram afslører den nybagte mor nu datterens sjældne fornavn, som ifølge Danmarks Statistik kun bæres af i alt 141 personer i Danmark.

- En uge med denne lille hjerteknuser. Roberta Kawamura Kjær, skriver Trine Kjær til billedet.

Kawamura og Kjær annoncerede deres forlovelse i november 2016, og i januar 2017 afslørede parret, at de ventede deres første barn sammen.

Både Kawamura og Kjær røbede nyheden om den forestående familieforøgelse ved at dele et skanningsbillede af den spirende baby på Instagram.

- 2017 bliver virkelig speciel. Junibaby på vej, skrev Kjær til billedet.

Den kendte modeblogger gik dog over tid, og lille Roberta kom først til verden 11. juli.

Både Kjær og Kawamura annoncerede fødslen på deres respektive Instagram-profiler, og her beskrev den nybagte far på sin profil, hvor overvældet han var.

- Velkommen til verden, min skat. Veerne startede natten til mandag, og efter en ufattelig styrkedemonstration af din mor samt en tur gennem (bogstaveligt talt) HELE følelsesregistret endte det tirsdag morgen (den 11. juli, red.) med et kejsersnit.

- Og der var du så. Vores vidunderlige lille datter. Du er sund og rask, og vi befinder os i et stadie af total lykke, skrev Kawamura på Instagram.

Sponsoreret indhold