Nyheder21. august 2009

Niarn: Ramt af skud

Den danske rapper blev offer ved en skudepisode på Nørrebro
Rapperen Niarn blev torsdag aften ramt af skud på Nørrebro
Rapperen Niarn blev torsdag aften ramt af skud på Nørrebro
 Foto: All Over

Rapperen Niarn, som lyder det borgerlige navn Niels Roos, blev torsdag aften kort før klokken 22 ramt af skud på Nørrebro.

- Det er korrekt, at Niarn er blevet ramt af et strejfskud i forbindelse med skudepisoden i Jægersborggade, bekræfter Torben Ravn fra Niarns pladeselskab, Copenhagen Records, over for ekstrabladet.dk.

- Jeg ved ikke præcist, hvad der er sket. Han er blevet strejfet i ansigtet og er nu på skadestuen, fortalte Torben Ravn kort efter skudepisoden, til Ekstra Bladet.

- Han er omtumlet, men han har to foredrag fredag. Dem regnede han stadig med at gennemføre, da jeg talte med ham, fortæller pladeselskabsmanden, som ikke ved, hvad rapperen lavede i det område af Nørrebro.

Ifølge Ekstra Bladet var Niarn på jagt efter hash og var på det helt forkerte sted på det helt forkerte tidspunkt. Avisen mener nemlig at vide, at kort før skuddene faldt, blev rapperen stoppet af en gruppe civilbetjente i området.

Ifølge vidner blev der affyret mellem 10 og 12 skud, og ud over rapperen blev en anden civil og en politibetjent ramt af skuddene.

Rapperen har endnu ikke selv kommenteret episoden.

Sponsoreret indhold