Nyheder18. september 2011

Nervøs for at vinde med Vild med dans

Michael Rasmussen fik bange anelser undervejs, for han ville absolut ikke have brudt sig om at vinde konkurrencen
I dag er Michael Rasmussen trods alt stadig mest kendt for sine præstationer på en cykel
I dag er Michael Rasmussen trods alt stadig mest kendt for sine præstationer på en cykel
 Foto: All Over

Sidste år var Michael Rasmussen et af de mest populære navne i Vild med dans, og cykelrytteren blev gang på gang stemt videre af publikum - selvom han konsekvent fik de laveste dommerkarakterer.

Det blev til hele 7 programmer, og det var også rigeligt, siger hovedpersonen selv i bogen "Watch Out Christina & Co", der udkommer 22. september.

Læs også: 60 kilos kylling

- For mig var det at deltage i et danseprogram udelukkende for hyggens skyld og for at have det sjovt, siger Kyllingen ifølge B.T. til bogens forfatter Kurt Lassen.

- Da jeg så røg ud, tænkte jeg rent faktisk, at det nok egentlig var meget godt med den exit. For jeg ville i virkeligheden ikke have brudt mig om at vinde. På et tidspunkt gik jeg ligefrem og var nervøs for, at jeg skulle ende med at vinde Vild med dans, for jeg satte jo rekord i stemmeantal undervejs. Og at blive kendt som vinderen af Vild med dans havde jeg ikke syntes særligt godt om, lyder det åbenhjertigt fra Rasmussen.

Læs også: Asocial kylling

- Tænk på Joachim B. Olsen, som vandt. Det må være trist at få sin OL-bronzemedalje sendt ned på en andenplads af et danseprogram. Havde der nogensinde stået en overskrift "Michael Rasmussen - kendt fra Vild med dans", var jeg nok begyndt at græde, fortæller den tidligere vinder af Tour de Frances prikkede bjergtrøje.

Heldigvis for Kyllingen endte Cecilie Hother og Mads Vad med at vinde konkurrencen. Rasmussen fik endda en endnu større bonus ud af sin deltagelse, idet en af de andre deltagere, Christina Hembo, senere oprettede cykelholdet Christina Watches-Onfone, som Rasmussen i dag er kaptajn for.

Sponsoreret indhold