Igen & igen &: Nephew genopstår

Nephew gør comeback på Roskilde Festival til sommer.

Nephew gør comeback på Roskilde Festival til sommer.

Foto: All Over Press

Var du en af dem, der sang med på "Igen & Igen &", "Mexico Ligger i Spanien", "En Wannabe Darth Vader" og "Superliga", kan du godt begynde at varme stemmebåndene op. 

Rockbandet Nephew, der består af Simon Kvamm, Kristian Riis, Søren Arnholt, Kasper Toustrup og René Munk Thalund, har netop meddelt på deres hjemmeside, at de i 2018 spiller to koncerter i henholdsvis Jyske Bank Boxen i Herning den 5. oktober og den 6. oktober i Royal Arena i København. 

- I 2018 markerer vi hver af de fire årstider - for at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt. Vi har lyst til at spille sammen, mærke hinanden, skabe noget, og der er en ret vild musikalsk energi i gang, fortæller Nephew på hjemmesiden. 

Musikgruppen fortæller også, at de har fået et nyt bandmedlem.

- Vi har lyst til at gøre det, som vi altid har gjort - spille firkantet melankolsk elektrorock der passer godt til rundkreds og fællessang. Men i en ny opstilling! Musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy er blevet nyt medlem. Marie er kommet med et nyt syn på vores måde at skabe musik og med nye farver i paletten - ny møder, ny toner, lyder det lovende fra det danske band. 

På hjemmesiden skriver Nephew, at man, hvis man skriver sig op til deres nyhedsbrev, kan få adgang til presale allerede i morgen den 4. oktober. 

Nephew blev dannet i 1996 af fire universitetsstuderende i Aarhus. Bandet fik dog først for alvor sit gennembrud i 2004 med albummet "USADSB". Senere fulgte "Interkom Kom Ind" fra 2006, "Danmark/Denmark" fra 2009 og "Hjertestarter" fra 2012. 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close