Nyheder26. oktober 2017

Neel har en helt ny tilgang til sin anden graviditet

Neel Rønholt tager det noget mere afslappet at være gravid anden gang, end hun gjorde, da hun bar sit første barn.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171024_wen_-_mens_vi_lever_18.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det er kun et par uger siden, at den 33-årige skuespiller Neel Rønholt afslørede, at hun venter sit andet barn sammen med kollegaen Jens Sætter-Lassen.

De to blev for tre år siden forældre til Ellen. Den graviditet fyldte rigtig meget i den vordende mors hoved dengang, men anden gang er en anden snak.

- Man har ikke tid til at gå ind i den der graviditetsboble, når man har et barn i forvejen. På den måde er det meget anderledes, fortalte "Mercur"-skuespilleren til premieren på filmen "Mens vi lever".

- Sidst havde jeg totalt styr på, hvad der skete hver uge. Nu er jeg mere sådan "hvor langt er det lige, jeg er henne?".

Hvis Neel seriøst skulle være i tvivl, er det altså til februar, hun har termin - og graviditeten burde altså være cirka fem måneder henne nu.

Hun fortæller samtidig, at parret endnu ikke har besluttet, om de vil kende barnets køn før fødslen.

Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen skal ikke bare være forældre for anden gang sammen. Kort efter nytår friede den 31-årige "Badehotellet"-skuespiller til Neel, og forældreparret kan altså kalde sig forlovede.

Der er da også andre ting i tilværelsen, som optager Neel Rønholts hoved for tiden. Hun har nemlig sammen med veninderne Laura Christensen og Julie Ølgaard startet egen YouTube-kanal, Nipskanalen.

- Vi har ligesom inviteret folk et skridt tættere end, end vi har prøvet før, har Neel Rønholt fortalt om projektet.

Sponsoreret indhold