Nyheder12. januar 2022

Nedtur på liften: Her går snekanon amok på skiløbere

To blev sendt på hospitalet, og adskillige skiløbere måtte springe for livet, da en snekanon løb løbsk og "angreb" skiløbere, der sad i liften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Idyllen på pisten blev hurtigt til et mareridt for en gruppe skiløbere ved Beech Mountain Resort i North Carolina i USA.

Fox News beretter om en skiløbers uheldige møde med en snekanon, der endte med at sende to skiløbere på hospitalet, mens adskillige skigæster måtte springe for deres liv.

Det var angiveligt, en skiløber, der løb lige ind i en snekanon, og dermed skete der et brud på vandrøret koblet til snekanonen.

Det brudte vandrør sendte en eksplosion af vand lodret op i luften, og den kraftige vandstråle ramte skiløberne, der sad i liften lige oven over.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skilift.jpg
 Foto: Privat

Av! Det gik helt galt på Beech Mountain. Privatfoto

Gået viralt

En video fra den van(d)vittige ulykke er efterfølgende gået viralt.

- Dårlig dag for folk på Beech Mountain i dag, skriver Twitter-brugeren Trey Shirley til en video, hvor man kan se skiløbere i liften blive "bombarderet" med kaskader af iskoldt vand.

Ifølge Fox News blev to skiløbere efterfølgende sendt på hospitalet med "ikke-livstruende" skader.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20110105-025248-pr-1920x1920we.jpg
 Foto: Novastock/Photo Researchers/Ritzau Scanpix

Det var en snekanon som denne, der løb løbsk, efter et skiløber løb ind i den. Foto: Novastock/Photo Researchers/Ritzau Scanpix

En af skiløberne i liften, Ivy Elise-Ivey, fortæller til lokal-tv, at hun og en ven måtte springe for livet, da de så gejseren skyde i vejret:

- Alle var i chok. Du springer ikke fra 7,5 meters højde, med mindre du bliver nødt til det, fortæller kvinden, der som følge af springet brækkede sin arm.

Hun retter kritik mod ski-resortet, der dog afviser og hævder, at personalet gjorde alt, de kunne, og at ingen blev instrueret i at springe ned fra liften.

Sponsoreret indhold