Naturister vilde med Medina

Danske Naturister har indstillet Medina til titlen Årets Naturist

Danske Naturister har indstillet Medina til titlen Årets Naturist

Foto: Claus Poulsen

Lørdag serverede Medina lidt ekstra til aftenkaffen, da hun lod sine nøgne dansere lave benspjæt på scenen ved Danish Music Awards.

Det har fået Danske Naturister til at nominere sangerinden til Årets Naturist.

Læs også: Medinas nøgenshow var godkendt af TV2

- Vi finder det meget vigtigt at især unges idoler tør vise plads og vej for en større kropslig accept og tilstedeværelse, siger Kim Øverup til SE og HØR. Han er kommunikationskoordinator for Danske Naturister.

Han forklarer desuden, hvorfor det er en god ting, at være nøgen.

- Det giver et større selvværd og indre ro at smide facaden og give sig selv lov til at være.. sig selv!

Læs også: Medina til piv-fræk fest

Medina er ellers tidligere blevet beskyldt for at være for fræk og sexet i sin optræden, men det er netop en vigtig pointe for Danske Naturister, at bar hud ikke udelukkende forbindes med noget seksuelt.

- Naturisme i praksis er netop at opleve at nøgenhed ikke nødvendigvis handler om sex. At man som menneske bliver vurderet på adfærd, holdninger og opførsel frem for udseende. Naturister har skam også et sexliv - vi er måske bare bedre til at skille tingene ad. Vi mener at tøj og påklædning seksualiserer et menneske meget mere end ren nøgenhed, fastslår Kim Øvrup.

Det har Medina sagt om at være nøgen:

- Nøgenheden er for at skubbe lidt til de danske grænser. Og sige, at det er okay at være nøgen, og måske skulle man slappe lidt af med det. Den symboliserer, at man er okay, ligemeget hvordan man ser ud - man skal acceptere sig selv og sine fejl. (Politiken, 6. nov. 2011)

-Jeg går sgu da altid nøgen rundt. (Politiken, 6. nov 2011)

- Jeg forsøger at skubbe lidt til de danske grænser. Nøgenheden i showet symboliserer, at det er okay at være nøgen, og at man skal accepterer sig selv, og de fejl man har. (BT, 6. nov. 2011)


Medina ved lørdagens Danish Music Awards-show. Hun smed ikke
selv tøjet, men overlod nøgenheden til sine dansere (Foto: Claus Poulsen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close