Nyheder 7. februar 2008

NATASJA OG CLAUS: FLYTTET FRA HINANDEN

De to stjerne-journalister var smaskforelskede, da de mødte hinanden for fire år siden. Men det holdt ikke at bo sammen

Dansk TV's ukronede nyhedsdronning Natasja Crone bor alene igen. Efter godt tre år under samme tag med kæresten Claus Letort er de to blevet enige om at flytte hver for sig.

- Jeg kan bekræfte, at vi ikke længere bor sammen. Derudover har jeg ingen kommentarer, siger Letort til SE og HØR.

Han og Natasja flyttede sammen i et stort hus i Holte i 2005 efter kun at have kendt hinanden i godt et år. De var dengang begge ansat i Danmarks Radio.

- Det er jo selvfølgelig en balancegang, når man pludselig arbejder samme sted som ens kæreste, sagde Natasja Crone kort tid efter, at hun og Claus var flyttet sammen.

Fem sammenbragte børn

Siden da har Natasja skiftet job - først til TV2 News, hvor hendes kendte ansigt skulle trække seere til, og derefter til TV2 Nyhederne, hvor hun i dag er nyhedsvært. Claus Letort er stadig på DR, hvor han er redaktør på "Aftenshowet".

Året før de forelskede sig, var de begge blevet skilt. De bragte henholdsvis tre og to børn med sig, da de flyttede ind i villaen i det nordsjællandske smørhul Holte.

37-årige Natasja Crone har drengene Samuel, ni år, og Noa, fem år, med Nikolai Back. Da de to flyttede fra hinanden, var hun ikke særlig stolt ved situationen og betegnede den som et nederlag.

- Det er det selvfølgelig, når noget, som man gik ind i og virkelig troede på, alligevel ikke holder, sagde hun dengang.

Nu må hun og Claus Letort altså erkende, at samlivet heller ikke holdt for dem.

I dag bor Natasja stadig i villaen med sine to drenge, som hun har på delebasis med eksmanden. Men den dejlige villa er allerede sat til salg for den nette sum af 12 millioner kroner.

Claus Letort er flyttet ind i en lejlighed i Nyhavn.

Sponsoreret indhold