Nyheder14. oktober 2008

Natasja: Mindekoncert

Den afdøde sanger bliver mindet af sine venner på hendes fødselsdag i slutningen af oktober
Mindet om Natasja bliver hyldet på hendes fødselsdag med  en koncert
Mindet om Natasja bliver hyldet på hendes fødselsdag med en koncert
 Foto: All Over

Den danske rapper, som sidste sommer på tragisk vis omkom i en trakfikulykke på Jamaica i en alder af bare 32 år, bliver nu hyldet af en række af sine musiker-venner. De står bag den mindekoncert, der løber af stabelen den 31. oktober. Samme dag, som Natasja ville være fyldt 34 år, hvis hun endnu havde levet.

Arrangementet har fået det internationalt klingende navn "Birthday Memorial" og bliver afholdt i Den Grå Hal på Christiania, som stiller hallen og personale gratis til rådighed for begivenheden ligesom de optrædende ikke forlanger gage.

En af gæsterne bliver Natasjas efterladte mor, fotografen Kirstine Saad.

- Arrangementet vidner om, at der er mange, som kunne lide hende. Jeg kommer blandt andet, fordi jeg godt vil møde hendes ven Lexxus, som kommer helt fra Jamaica, siger moren til Ekstra Bladet.

Natasjas bedste veninde Miss Mukupa, som var med i bilen, da Natasja blev dræbt og som har skrevet en bog om sin afdøde veninde, har været med til at planlægge hyldesten til Natasja.

- Vi var faktisk tæt på at afholde mindekoncerten på hendes fødselsdag sidste år, men det var for tidligt. Nu er tiden moden, og vi lader Natasja mindes i musikkens navn, fortæller Miss Mukupa i avisen.

Sponsoreret indhold