Nyheder 23. maj 2008

NATASJA CRONE: MISTET STEMMEN

TV2-værten er pludselig blevet ramt af en både forkølelse og halsbetændelse

Fredag eftermiddag skete det, der absolut ikke må ske for en TV-vært dagen inden en kæmpe royal begivenhed, hvor man skal være på ti timer i træk.

- Det er så irriterende. Min stemme forsvandt fuldstændigt i eftermiddags, fortæller Natasja Crone, med meget hæs stemme.

TV-værten er dog fortrøstningsfuld.

- Jeg har ikke bestilt andet end at drikke kogt vand med citron hele dagen. Nu skal jeg bare have den stemme igen, håber Natasja, der udover kogt vand vil forsøge at kurrere forkølelsen med en god, lang nattesøvn.

- Nu skal jeg bare lige klare mig igennem aftenens udseendelse, siger Natasja.

DR også ramt af sygdom
Natajsa Crone er dog ikke den eneste vært, der kæmper med helbreddet dagen før dagen. På den konkurrerende kanal er det smukke Lise Rønne, der er blevet ramt.

- Nej tak, det har jeg ikke lyst til. Jeg har influenza, lyder Lise Rønnes svar, da SE og HØR beder hende stille op til et billede.

- I må meget gerne tage et i morgen, lyder det fra TV-værten, der ligesom Natasja Crone satser på at være fit for fight til brylluppet lørdag.


Husk at seoghoer.dk rapporterer fra det royale bryllup hele dagen lørdag den 24. maj. Her kan du læse alt det, du ikke kan se på TV og se masser af friske billeder hele dagen.
Læs også hvad Modepolitiets Mads Chrisensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold