Nyheder23. maj 2008

NATASJA CRONE: MARIE BLIVER EN GOD PAPMOR

TV2s bryllupsvært er skilsmissebarn og mor til to skilsmissebørn, så hun ved lidt om, hvad der venter Joachims ny kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/croneompapmorstort-jpg.jpg

Natasja Crones forældre blev skilt, da hun var 13 år, og hun har selv to børn fra et tidligere ægteskab. På den baggrund er hun sikker på, at livet ikke bliver lutter bryllupslagkage for Marie Cavallier.

- Det er en farefuld færd, hvor familien pludselig får nye forgreninger og knopskud med papfædre og papmødre. Alle, der har prøvet det, ved, at man skal holde tungen lige i munden, siger hun.

Natasja Crone tror dog på, at det nok skal gå godt i Joachims og Maries tilfælde. Prinsen har håndteret sin skilsmisse fra Alexandra flot, og Marie har gode forudsætninger for at vide, hvad der gør en god papmor. Hendes forældre blev skilt, da hun var teenager, og hun er vokset op med både en papfar og en stedmor.

- I portrætudsendelsen på DR sidste søndag sagde Marie gode ting, om at hun som stedmor for Nikolai og Felix hverken kan, vil eller skal forsøge at overtage deres mors plads. Hun vil give dem kærlighed og tålmodigt vente på at blive accepteret, siger nyhedsværten, der på TV2 skal gelejde seerne gennem brylluppet sammen med Jes Dorph-Petersen.

Husk at seoghoer.dk opdaterer siden hele dagen. Her kan du se alt det, du ikke kan se på TV og masser af friske billeder hele dagen. Læs også hvad Modepolitiets Mads Christensen siger om kjolerne.

Sponsoreret indhold