Nyheder16. januar 2014

Natascha Linea vil skrive bog

Den unge mor vil dele sine erfaringer
Af af
Natascha Linea vil udgive en bog om sit liv som mor
Natascha Linea vil udgive en bog om sit liv som mor
 Foto: Dan Mariegaard
Natascha Linea - kendt fra tv-programmet 'De Unge Mødre' - oplevede enhver mors mareridt, da hun sidste år fik tvangsfjernet datteren Lia, som hun har sammen med kæresten Bent.

Det unge par, der bor i en lejlighed i Odense, tog kampen op mod systemet og vandt.

I december sidste år fik Natascha Linea og Bent deres lille datter tilbage efter fire måneder.

I dag får Natascha Linea sin baby
Hele oplevelsen har tæret hårdt på familien, og nu vil Natascha Linea skrive en bog om forløbet:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2b2ed85ba046447b9c792d7492251aa5.jpgNatascha Linea gravid med datteren Lia (Foto: Dan Mariegaard)


- Jeg vil gerne fortælle om, hvordan jeg oplevede systemet og kampen mod kommunen. Men jeg vil også skrive om, hvordan det er at blive ung mor og fortælle om, hvorfor jeg valgte at beholde lille Lia, dengang jeg fandt ud af, at jeg var gravid. Jeg vil også skrive om alle de der fordomme, der er forbundet ved at være ung mor, siger Natasha Linea til SE og HØR.

Den unge mor er dog ikke røget til tasterne endnu, for hun har ikke fået købt en computer. Og hun slår også fast, at det ikke haster med at få bogen færdig:

Natascha Linea og Bent fra De Unge Mødre: Vi er knust
- Det er ikke sådan, at jeg har en aftale med et forlag. Så der er ikke noget, der haster der. Og det er heller ikke sådan, at jeg siger, at den skal være færdig på ét år. Tiden skal jo være til det, og jeg skal også have tid til Lia og skolen. Så kan jeg jo skrive en halv time her og der, siger Natascha Linea.

Lige nu venter Natascha Linea at få at vide, om hun er kommet ind på VUC. I mellemtiden hygger hun derhjemme med Bent og lille Lia, der er blevet fem måneder gammel:

- Hun trives, griner hele tiden og pludrer. Det er rart. Seks timer om ugen får vi besøg af nogen fra kommunen, som ser, om Lia har det godt. Det er også fint, lyder det fra den unge mor.
.

Sponsoreret indhold