Nyheder6. november 2013

Natascha Linea: Datteren er ikke kommet hjem

Den unge mor venter stadig på at få sin baby tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/7924cd8fa8364827acf3bc635d507a1d.jpg
 Foto: Dan MariegaardAllerede d. 16. oktober fik "De unge mødre"-Natascha Linea og kæresten Bent besked om, at deres lille nyfødte datter kunne komme hjem til dem.

Datteren Lia blev tvangsfjernet efter fire dage, og har siden boet i en plejefamilie, hvor det unge par besøger hende hver mandag.

De gik i to måneder i uvished om, hvorvidt de overhovedet fik lov at være fuldtidsforældre til deres barn, men selvom kommunen nu har besluttet sig for den lille familiens fremtid, er ventetiden lang endnu.

Her 22 dage efter den positive besked, er der endnu ingen barnegråd i parrets lejlighed. Men de har trods alt endelig fået en dato for hjemkomsten.

Natascha Linea: Får datteren tilbage

Om tre uger eller helt præcist d. 30 november kommer bleskift, sutteflasker og gåture med barnevognen til at erstatte længslen efter datteren. Det skriver Ude og Hjemme.

Og selvom Natascha Linea og Bent altså kommer til at vente et par uger mere, er de lykkelige over at have en bestemt dag at se frem til.

- Jeg er totalt glad. Det betyder så meget, at der er kommet en dato, for det gør det meget mere virkeligt. Det har været meget hårdt at gå og vente, siger den 18-årige mor i et interview med Ude og Hjemme.

Læs hele interviewet med Natascha Linea i Ude og Hjemme her

Forældreparret var lykkelige over afgørelsen om, at den lille Lia ikke skulle tvangsfjernes permanent alligevel, men uvisheden om, hvornår de vil få hende igen, har været en stor byrde.

Og ifølge "De unge mødre"-pigen er det ikke kun hende selv og Bent, der påvirkes af situationen. Det har også sat sig spor i deres baby.

- Jeg kan godt mærke på Lia, at hun har oplevet et svigt. Hun blev jo revet ud af armene på mig, fortæller Natascha Linea til ugebladet.

Nadja fra "De unge mødre": Sur på TV

Sponsoreret indhold