Naser Khader: Vil være klog

Ryger Naser ud af Folketinget, kan han altid blive præst

Ryger Naser ud af Folketinget, kan han altid blive præst

Foto: All Over

Naser Khader har aldrig været dum. Måske netop derfor har han besluttet sig til at blive klogere. Han er begyndt at læse teologi.

Siden Naser Khader meldte sig ud af Liberal Alliance og blev løsgænger, er der blevet spekuleret meget i, hvad der vil være politikerens næste træk. I miljøet omkring Christiansborg ventes det, at han vil fortsætte sit politiske arbejde i Venstre eller Konservative.

Hvis Naser Khader gør sine teologistudier færdig, vil han dog også kunne bestride et hverv som præst i den danske folkekirke. Naser Khader afviser dog, at et karriereskifte er nært forestående.

- Jeg har ingen deadline med hensyn til at blive færdig. Der er ikke noget, jeg skal nå. Jeg vil bare være klog, siger Naser Khader til B.T.

Ifølge Khader selv er det dog ikke et behov for guddommelig indgriben, der har fået politikeren til at søge fordybelse i kristendommen. Årsagen er en ren og skær videnskabelig interesse i adskillelsen mellem stat og kirke.

- Jeg har ingen deadline med hensyn til at blive færdig. Der er ikke noget, jeg skal nå. Jeg vil bare være klog, siger Naser Khader i B.T.'s interview.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close