Naser Khader: Nu som konservativ ..?

Som en god levebrødspolitiker har Naser Khader et standpunkt, indtil han tager et nyt

Som en god levebrødspolitiker har Naser Khader et standpunkt, indtil han tager et nyt

Foto: All OVer

Naser Khader er ellers sådan en pæn mand. Men han kan bestemt ikke påstås at være den hurtigste knallert på kajen.
Siden han forlod sit livsprojekt af en døgnflue, Ny Alliance, der senere blev til Liberal Alliance, har der været spekuleret meget i, hvilket parti han vil læne sit løsgænger-mandat op ad.

I Ekstra Bladet i dag siger kilder, at han nu bejler til Det Konservative Folkeparti. Han skulle angiveligt have holdt møde med justitsminister Brian Mikkelsen. De to er ret tæt politisk, ikke mindst når det gælder udenrigspolitikken.

- Enhedslisten er vist det eneste parti, jeg ikke har talt med endnu, siger Khader til Ekstra Bladet.

- Jeg har brug for mere tid. Jeg vil bruge det næste par måneder til at blive afluset politisk. Jeg har de seneste to år været igennem mere, end andre politikere oplever på 30 år, siger han.

Hans tvivl og ubeslutsomhed bliver således endnu en gang udstillet, som den blev det i aftes, da han var det naturlige midtpunkt i Christoffer Guldbrandsens dokumentarfilm "Dagbog fra midten". Filmen afdækker Ny Alliances opståen, succes og fald og blev vist på DR2 i aftes.

"Dagbog fra midten", der ikke mindst afslører Khaders ubehjælpsomhed i forbindelse med SE og HØRs afsløring af hans brug af sort arbejde, kan ses på nettet ved at klikke her.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close