Nanna: Sammenbrud ved kærestens kiste

Nanna kastede sig i sorg over Hilmer Hassigs kiste, da den blev kørt væk

Nanna kastede sig i sorg over Hilmer Hassigs kiste, da den blev kørt væk

Foto: Uffe Kongsted, Starlounge.dk

Det var koldt og en passende dag til store sorte frakker. En smuk dag at sig et alt for tidligt farvel til musikeren og produceren Hilmer Hassig, der blev trafikdræbt i sidste weekend. Kun 48 år gammel.

Hilmer Hassig blev i går bisat ved en højtidelighed i LitteraturHaus på Nørrebro i København og hans kiste blev fulgt på vej af et stort følge af kollegaer, venner og familie.

Ikke mindst for hans kæreste Nanna Lüders var det en svær afsked. Ikke nok med at hun sang for sin elskede under ceremonien, men da kisten skulle køres væk, overmandede følelserne og sorgen hende, og hun nærmest kastede sig ind i rustvognen for at sige et sidste farvel.

Selve ceremonien blev præget af nogle af de mange stjerner, som Hilmer Hassig havde berøring med og prægede gennem sit alt for korte liv. Nanna sang som nævnt en til lejligheden skrevet sang. Henrik Hall, som Hilmer spillede sammen med i Love Shop, gav John Lennons Imagine på mundharpe. Lars H.U.G., der kan takke Hilmer for en stor del af sin succes som solist, sang Vågn Nu Lille Engel, og vennen og kollegaen Stephan Grabowski læste op fra Salmernes Bog.

- Hilmer var en utroligt øm person, som var meget opmærksom på andre mennesker. Og han var ikke mindst en helt enestående far for sine to døtre, Pii og Mila. Han var virkelig på, når det gjaldt dem. De kunne ikke have ønsket sig en bedre far, lød det igen og igen i mindeordene om den afdøde.

Blandt de mange fremmødte sås Love Shops Jens Unmack, Sort Sols Steen Jørgensen, Jimmy Jørgensen og Martin Brygman.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close