Nyheder17. november 2008

Nanna: Min kæreste er død

Sangerinden fik den tragiske meddelelse om sin kæreste, guitaristen Hilmer Hassigs død tdiligt søndag morgen
Nanna er i dyb sorg efter hendes kæreste, guitaristen Hilmer Hassig, blev trafikdræbt natten til søndag
Nanna er i dyb sorg efter hendes kæreste, guitaristen Hilmer Hassig, blev trafikdræbt natten til søndag
 Foto: All Over

Det var en af landets mest originale guitarister, Hilmer Hassig, der natten til søndag blev dræbt i en trafikulykke på Falconer Allé i København.

Hvad ikke så mange vidste, er, at han dannede par med den 45-årige Nanna Lüders, der siden "Buster" har været en af Danmarks bedste kvindelige vokalister.

Så da hun fik den tragiske meddelelse om sin kærestes tragiske uheld og død, var hun naturligvis dybt chokeret og fyldtes med sorg.

- Det hele ramlede sammen om mig, da de fortalte mig, at Hilmer var død, siger Nanna til Ekstra Bladet.

Hun og Hilmer havde været til fest sammen lørdag aften, men Hilmer gik tidligere, da han næste morgen skulle være sammen med sine to døtre på fire og 11.

- Hilmer var det smukkeste menneske på jorden. Han har altid været fantastisk for sine piger. Og han har lært mig at blive en bedre mor, siger Nanna til EB. Hun er selv datter til 10-årige Freja.

Hilmer Hassig var en markant del af den danske rockscene, siden han i begyndelsen af 80'erne var tæt samarbejdspartner med Lars H.U.G. Op gennem 90'erne var han med til at skabe Love Shops umiskendelige lyd, så det er også en chokeret forsanger, Jens Unmack, fra det nu opløste band, der i Ekstra Bladet giver ham følgende ord med på vejen.

- Hilmer var sin generations bedste guitarist.

Sponsoreret indhold