Nanna Lüders: Hundelort i postkassen

Der bliver set skævt til Nanna og hendes hund i kvarteret, hvor hun bor.

Der bliver set skævt til Nanna og hendes hund i kvarteret, hvor hun bor.

Foto: All Over


Hun er kendt og elsket af hele Danmark for sine kæmpehis om Buster og Afrika. Men i sit nabolag er Nanna Lüders ikke spor populær.

Det skriver Nanna Lüders selv på sin Facebook, hvor hun i en update fortæller, at hun i julegave fik en hunde-hømhøm dumpet i postkassen.

Busters mor: Helbredt for kræft

- Så fik jeg en hundelort i julegave, i pose med knude forstås, anbragt i min postkasse uden videre kommentarer. Jeg bor i Hostrups Have, et snobbet menneske- og hundefjendsk sted, hvor snakken går og ingen taler sammen, skriver Nanna blandt andet.

Trods de sure naboer slår Nanna fast, at hun elsker boligen og den udsigt til himlen, der følger med. Men naboerne - dem vil hun nok gerne have byttet.

Erik Damgaard: Hun lugter af lort

- En gang, mens jeg sad med en ven og så fjernsyn, ringede det på døren, og udenfor stod 5 politimænd og en schæferhund, og sagde at de havde til opgave at ransage min lejlighed. Der var nemlig et menneske i ejendommen der påstod at jeg var i besiddelse af stoffer og våben.

- Det var jo vildt sjovt, vi grinede og ku ikke holde op, skriver sangeren, som også skulle have modtaget trusler, fordi hendes hund er set gående rundt uden snor.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close