Nyheder11. august 2011

Nægter at undskylde over for Malou Stella

Katrine Hertz Mortensen mener stadig ikke, at hun har gjort noget galt
Katrine Mortensen er kold. Hun vil hellere fyres end at sige undskyld til den unge mor
Katrine Mortensen er kold. Hun vil hellere fyres end at sige undskyld til den unge mor
 Foto: All Over

Både Malou Stella, hendes mor Britta og flere folk på facebook mener, at Katrine Hertz Mortesen gik langt over stregen, da hun i tirsdagens program snakkede med sin kollega, Mikkel Beha Eriksen, om den unge mors debut sang.

Katrine Hertz Mortensen stillede blandt andet spørgsmålstegn ved om Malou Stella er i stand til at lære sin søn at snakke, fordi man ikke rigtig kan høre, hvad hun synger i versene i nummeret Decibel.

Læs også: Malou Stella langer ud efter morgen-værterne

Kritikken preller dog af på Go' Morgen Danmark-værten.

- Der var kun tale om en uskyldig joke. Jeg sagde, at hvis Malou taler sådan til sin søn til daglig, kunne jeg godt blive bekymret. Men hun var jo i studiet her til morgen (onsdag), hvor jeg kunne konstatere, at der ikke var nogen problemer, siger Katrine Hertz Mortensen, til TVTID.dk.

Læs også: Malou Stellas mor er tosset

Tv-værten forklarer endvidere, at den slags kommentarer er ganske normalt i Go' Morgen Danmark, og mellem linjerne understreger Katrine Hertz Mortensen, at hun ikke har tænkt sig at undskylde sine udtalelser.

- I Go'morgen Danmark har vi en let tone og laver hele tiden sjov med tingene. Det samme var tilfældet her. Jeg har ingen problemer med Malou Navarana. Men hvis nogen synes, at sagen er så alvorlig, at den bør tages op, må jeg henvise til vores redaktør Jes Schrøder. Det er ham, der hyrer og fyrer, lyder det fra den stædige tv-vært.

Sponsoreret indhold