Nyheder19. august 2011

Naboer til DR-vært: Du lyver!

Nabokrigen i Københavns sydhavn fortsætter
Det ellers så populære DR-par har tilsyneladende gjort sig godt uvenner med nogen i nabolaget
Det ellers så populære DR-par har tilsyneladende gjort sig godt uvenner med nogen i nabolaget
 Foto: All Over

I går aftes kom det frem, at Deadline-værten Nikolaj Sommer var blvet forsøgt påkørt af en nabo,mens han stod og kyssede sin kæreste, nyhedsværten Line Gertsen, farvel.

- Jeg har lige sat min datter ind i bilen og vil kysse min kæreste en god dag, da jeg ser han kommer kørende. Han kører ikke hurtigt, men direkte imod mig, og da jeg kan se, at han ikke stopper - springer jeg i sidste øjeblik til side, fortælte Nikolaj Sommer om episoden til BT.dk

Den forsøgte påkørsel skulle efter sigende have sit udspring i en verserende nabokrig i den andelsforening, som Sommer og Gertsen bor i. Her har de gamle beboere åbenbart længe set sig gale på nytilkommere som Gertsen og Sommer, der ifølge nogle af de adspurgte naboer, ønsker at ændre alting.

Og nu lader det til at krigen fortsætter. Nogle af naboerne så nemlig hele episoden med påkørslen, og de kan slet ikke genkende det billede, som Nikolaj Sommer genskaber:

- Bilisten, der er fotograf, kører ud af gården, der er ret bred. Jeg ved ikke hvorfor, men Nikolaj stiller sig i vejen for bilen, og Per, som bilisten hedder, kører ind til siden, så han ikke rammer Nikolaj. Men Nikolaj er ret overbevist om, at Per forsøgte at køre ham ned, forklarer naboen, der ønsker at være anonym, til ekstrabladet.dk

Herefter slog DR-værten efter sigende sin hånd hårdt ned mod bilisten forrude, hvorefter Line Gertsen kommer løbende ud.

Hvem af de to parter, der har ret, er nu op til retssystemet at vurdere. Begge parter har nemlig tilsyneladende meldt hinanden til politiet.

Sponsoreret indhold