Nyheder11. februar 2015

Mygind: Han er min redningsmand

Skuespilleren fandt lægen, der reddede ham
Af af
Peter Mygind har nu haft mulighed for at takke den læge, der søndag fandt TV-værten bevidstløs og uden puls foran indgangen til Gentofte Hospital
Peter Mygind har nu haft mulighed for at takke den læge, der søndag fandt TV-værten bevidstløs og uden puls foran indgangen til Gentofte Hospital
 Foto: Torkel DyrtingPeter Mygind har mødt den læge, som søndag reddede hans liv, efter at den 51-årige TV-vært og skuespiller faldt om foran indgangen til Gentofte Hospital søndag med flere blodpropper i lungerne.

Det fortæller Peter Mygind til BT:

- Jeg havde den store, kæmpe og vilde oplevelse at få lov at møde Mads, som er læge på Gentofte Hospital, som rent faktisk reddede mit liv. Jeg fik lov at kramme ham, smakke med ham og mærke ham, siger Peter Mygind til BT og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mygind faldt om foran hospitalet: Reddet af hjertemassage

- Jeg er meget, meget taknemmelig, og det har jeg fortalt ham og vist ham.

Peter Mygind har tidligere været ramt af blodpropper. I både 2011 og 2012 blev han ramt af blodpropper i benene, og han havde derfor også sine bange anelser, da han begyndte at få symptomer og smerter i benet i weekenden. Dog håbede han, at det ikke var så galt denne gang.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind faldt om: Efterlyser sin redningsmand

Men få meter før indgangen til Gentofte Hospital kollapsede den 51-årige skuespiller og TV-vært så - og havde det ikke været for lægens hurtige indsats, kunne Peter Mygind meget vel være død af de flere blodpropper, som havde ramt hans lunger.

- Jeg har tænkt meget over, hvorfor det skete. Jeg synes jo, at det er underligt i og med, at jeg lever sundt og altid har gjort det, siger Peter Mygind til BT og tilføjer, at han nok må indstille sig på at skulle tage blodfortyndende medicin resten af sit liv.

Sponsoreret indhold