Nyheder1. november 2007

MUDI: OFFER FOR BILBOMBE

Politimanden Mohamad, der optræder i DR’s ”Politiskolen”, blev i aftes udsat for et ondsindet attentat
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/politibombeham-jpg.jpg

Mohamad "Mudi" - kendt fra DR1's "Politiskolen" - taler i denne uges SE og HØR blandt andet om sin søster, der blev trafikdræbt for 11 år siden. I går aftes kunne det nemt have været ham selv, der blev slået ihjel.

Ukendte gerningsmænd placerede nemlig en bombe under den 27-årige politimands private bil, der holdt parkeret på p-pladsen ved hans bopæl i Gjellerupparken i Århus, og bragte den derefter til sprængning.
Politiet i Århus ser ifølge TV2 Østjylland med "meget stor alvor" på episoden.

- Betjenten har på det seneste været meget eksponeret i medierne, og vi kan simpelthen ikke tolerere, at politifolk bliver udsat for den slags, udtaler vicepolitiinspektør Jørgen Munk til TV2 Østjylland.
Ifølge ham er Mudi nu meget bange og frygter, at det er en af "hans egne", der står bag attentatet.

Mudi er af palæstinensisk afstemning, og fortalte da også for nylig til SE og HØR, at det ikke er faldet i god jord hos alle nydanskere i Gjellerupparken, at han er startet hos politiet.
- Jeg er blevet truet på livet, mine brødre er blevet svinet til, og folk kalder mig forrædder, fordi jeg er "gået over til dem". Alle i Gjellerupparken ved, hvem jeg er, og der står politimand prentet i panden på mig hele tiden - også når jeg har fri, fortæller han.

Mudi havde på en måde allerede set problemerne komme.
- Hvis jeg efter færdiggørelsen af min uddannelse kommer tilbage her til Århus, så skal jeg bo et andet sted. Det er ikke fedt den ene dag at have anholdt nogle unge rødder, når de så den næste dag står og hænger i området foran min opgang, udtalte han få dage før attentatet.

Mudi var heldigvis ikke i bilen, da bomben sprang, og ingen andre kom til skade, men blandt andet bilens forrude blev helt smadret. Læs hele interviewet i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold