Morten Spiegelhauer i alvorlig ulykke under optagelse til nyt TV-program

Morten Spiegelhauer.

Morten Spiegelhauer.

Foto: All Over

Der plejer normalt være fuld fart over TV 2-vært Morten Spiegelhauer. Men en alvorlig trafikulykke sendte ham til tælling i tre måneder tilbage i maj 2016.

Her blev den hårdtslående ”Operation X”-vært ramt af en alvorlig hjernerystelse, efter at han blev kørt ned af en racercykel under en løbetur i Nordsjælland.

Ulykken gav ham en stor flænge i baghovedet og en alvorlig hjernerystelse, der betød, at selv daglige gøremål blev en voldsom prøvelse.

Det fortæller Morten Spiegelhauer i et interview med TV 2, hvor man også ser ham kort efter ulykken i maj 2016.

- Jeg slår en halv ’baglænder’ og lander med hovedet ned i en betonblok. Der sker heldigvis ikke noget med rytteren. Han ryger ud på noget græs, fortæller han til TV 2 om ulykken, der skete i forbindelse med optagelserne til 'Spiegelhauers kamp mod frygten’ – et TV-program hvor Spiegelhauer ville forsøge at klatre op ad en 190 meter høj amerikansk klippevæg.

Inden klippevægs-duellen løbetrænede han i det nordsjællandske, og en dag blev han ramt af en racercykel ved Klampenborg. Lægerne på hospitalet konstaterede, at Morten Spiegelhauer havde pådraget sig en hjernerystelse. I begyndelsen forsøgte han at arbejde, men måtte hurtigt sande, at hans hoved ikke kunne klare presset.

I stedet blev han sygemeldt i tre måneder – og han måtte sande, at selv basale gøremål i dagligdagen – som indkøb og planlægning – var hårdt arbejde.

- Derhjemme sov jeg skræmmende tungt. Jeg lagde mig på puden og var bare væk i 10 timer. I en dødemandssøvn. Det var uhyggeligt, siger Morten Spiegelhauer.

I dag er han heldigvis fri for de ubehagelige symptomer og tilbage på arbejde. Du kan se 'Spiegelhauers kamp mod frygten’ tirsdag klokken 21.10 på TV 2.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close