Nyheder31. januar 2018

Morten Spiegelhauer i alvorlig ulykke under optagelse til nyt TV-program

Morten Spiegelhauer fortæller nu, at han var sygemeldt i tre måneder, efter at han i maj 2016 kom alvorligt til skade under optagelserne til et nyt TV-program. Han blev ramt af en racercykel under en løbetur i Nordsjælland og pådrog sig en stor flænge i baghovedet og en hjernerystelse, der sendte ham i sygesengen i tre måneder
https://imgix.seoghoer.dk/media/905f32d6e0e846329e7234b25f588e89.jpg
 Foto: All Over

Der plejer normalt være fuld fart over TV 2-vært Morten Spiegelhauer. Men en alvorlig trafikulykke sendte ham til tælling i tre måneder tilbage i maj 2016.

Her blev den hårdtslående ”Operation X”-vært ramt af en alvorlig hjernerystelse, efter at han blev kørt ned af en racercykel under en løbetur i Nordsjælland.

Ulykken gav ham en stor flænge i baghovedet og en alvorlig hjernerystelse, der betød, at selv daglige gøremål blev en voldsom prøvelse.

Det fortæller Morten Spiegelhauer i et interview med TV 2, hvor man også ser ham kort efter ulykken i maj 2016.

- Jeg slår en halv ’baglænder’ og lander med hovedet ned i en betonblok. Der sker heldigvis ikke noget med rytteren. Han ryger ud på noget græs, fortæller han til TV 2 om ulykken, der skete i forbindelse med optagelserne til 'Spiegelhauers kamp mod frygten’ – et TV-program hvor Spiegelhauer ville forsøge at klatre op ad en 190 meter høj amerikansk klippevæg.

Inden klippevægs-duellen løbetrænede han i det nordsjællandske, og en dag blev han ramt af en racercykel ved Klampenborg. Lægerne på hospitalet konstaterede, at Morten Spiegelhauer havde pådraget sig en hjernerystelse. I begyndelsen forsøgte han at arbejde, men måtte hurtigt sande, at hans hoved ikke kunne klare presset.

I stedet blev han sygemeldt i tre måneder – og han måtte sande, at selv basale gøremål i dagligdagen – som indkøb og planlægning – var hårdt arbejde.

- Derhjemme sov jeg skræmmende tungt. Jeg lagde mig på puden og var bare væk i 10 timer. I en dødemandssøvn. Det var uhyggeligt, siger Morten Spiegelhauer.

I dag er han heldigvis fri for de ubehagelige symptomer og tilbage på arbejde. Du kan se 'Spiegelhauers kamp mod frygten’ tirsdag klokken 21.10 på TV 2.

Sponsoreret indhold