Morten Spiegelhauer får nyt job

Morten Spiegelhauer skal fremover lave mere på TV 2

Morten Spiegelhauer skal fremover lave mere på TV 2

Foto: Claus Poulsen

Siden programmets start har ”Operation X”-vært Morten Spiegelhauer været i spidsen for afsløringer af alt fra børneporno til skattesnyd. Nu har TV 2 besluttet, at man fremover selv vil producere programmet, og derfor skal Spiegelhauer have sin daglige gang på TV-stationen.

- Beslutningen har bund i både nogle overvejelser om Morten Spiegelhauer og leverancerne. Ved at tage produktionen ind kan vi mere fleksibelt bestemme, hvor mange ”Operation X” vi vil producere årligt. Samtidigt er Morten ansat af TV 2, og vi vil gerne knytte ham tættere til vores nyhedsredaktion, dokumentarredaktion og andre steder i huset, hvor han kan indgå. Leverancen af ”Operation X” er lavere nu, end den var før i tiden, så han har mere tid at give af, siger Thomas Breinholt, programchef for TV 2 til Mediawatch

TV 2-chefen fortæller, at kanalen fremover regner med at lave fire programmer om året.

Morten Spiegelhauer har udgivet en bog om sit job, hvor han blandt andet fortæller om sit til tider meget farlige job på det afslørende program. I perioder har det haft store konsekvenser for ham og familien, der i flere omgange har levet med ekstra sikkerhedsforanstaltninger af brygt for blandt nadet rockere, der blev afsløret i programmet.

- Jeg har lært at give sikkerheden den opmærksomhed, som jeg synes, den fortjener. Det er en konsekvens, som jeg accepterer, og som stadig ikke overskygger de positive ting ved programmet, sagde han dengang til Dagbladenes Bureau.

Du kan købe bogen ” Operation Spiegelhauer” her 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close