Morten Speigelhauer: Hjemløs i Paris

Som ung var Morten Spiegelhauer ude på et vildt eventyr

Som ung var Morten Spiegelhauer ude på et vildt eventyr

Foto: All Over

Også som ung var "Operation X"-værten, Morten Spiegelhauer, en modig fyr, som ikke var bange for udfordringer. Men hvor han i dag på TV jager tvivlsomme typer, viste han dengang sit mod ved efter gymnasiet at tage til Paris med en ven. De havde ingen fast adresse i byerne, men boede i en Volvo.

Læs også: TV-vært beskyldt for trusler

- Vi kom ud af vores comfort-zone hele tiden. Vi var jo nødt til at skaffe noget at spise, og vi var nødt til at komme på toilettet. At man virkelig skal skide og ikke har noget sted at gå hen, er jo noget, vi alle har prøvet, men når det er hver eneste dag, skal man finde ud af, hvordan man håndterer det behov. Det er ikke nemt, hvis man har været inde på den lokale cafe syv dage i træk og spurgt om man må låne toilettet, og der er måske 2 km til næste cafe, siger han i et interview med Euroman om oplevelsen.

Læs også: Morten Spiegelhauer tabte i retten

De to danske fyre fandt efterhånden ud, hvordan de klarede sig i den fremmede by. Det lykkedes endda Morten Spiegelhauer at skaffe sig et arbejde på en Burger King.

Luksus var det intet af - for unge Spiegelhaer var det helt vildt, da han en dag til en fest hos nogle au pair piger fik et karbad. Det rene paradis for Morten, der i dag er veletableret DR-ansat med kone og børn.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close