Nyheder20. januar 2010

Morten Resen: Ingen sex med konen

TV-værten var ikke just hurtig på aftrækkeren, da han mødte sin nuværende hustru
Af af
Av, av, av - 2019 endte med et underskud på 2,2 mio. kr.
- Vi var "bare" gode venner, siger Morten om sin Marlene
 Foto: ALLER MEDIA

Han er arketypen på en pæn fyr. Selv betragter han sig som en bonderøv, der hellere vil bo i fødebyen Helsinge end flytte til København som så mange andre kendte.
Han er heller aldrig at finde på den røde løber. Alene tanken gør ham bange, fortæller radio- og TV-værten i Femina.

100 procent bonderøv

- Jeg går aldrig til premierer eller VIP-arrangementer. Jeg får faktisk sådan lidt grundangst bare ved tanken. Jeg kan slet ikke finde ud af det med at mingle. Det er jeg for meget bonderøv til, siger han i interviewet.
I stedet for mingleriet venter han hellere nogle dage med at se den nye film sammen med sin kone i fred og ro.
- Jeg har faktisk råd til at betale billetten selv, siger han.

Ingen sex

Om det var bonderøvs- eller snarere gentlemanmentalitet, der gjorde sig gældende, da han i sin tid mødte sin hustru, Marlene Landsfeldt, og gennemførte laaang tid med hende som rigtig god ven og sågar sov ved hendes side, uden at der "skete noget som helst", er en vurderingssag.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/morten-resen-sex-tekst-1-jpg.jpgUd af røret kom han dog på et tidspunkt, og for 1½ år siden blev de mand og kone. I dag deler de hus, stationcar og lille Emil på 3 måneder. Alt sammen lige efter Mortens ønske-drejebog. For hvor andre drømmer om penge og eksotiske rejser, har han altid drømt om en kone og søde børn - sidstnævnte i flertal. Så går det efter Mortens hoved, bliver lille Emil storebror på et tidspunkt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/morten-resen-sex-tekst2-jpg.jpg

Sponsoreret indhold