Morten Resen: I navnekrise

Morten Resen har fået en pige

Morten Resen har fået en pige

Foto: All Over

I USA er det en stor ære, når et par opkalder deres barn efter en ven eller bekendt. Men sådan er det ikke helt endnu i Danmark, og det har sat TV-værten Morten Resen og hans kone Marlene i noget af en knibe.

Den 1. maj skal Marlene føde parrets andet barn. Det bliver en pige - og lige nu går parret og grubler over, hvad hun skal hedde.

Læs også: Se Morten Resens gravide kone

- Vi er mega meget i tvivl. Jeg kan ikke sige, hvilke navne vi har snakket om, men jeg kan sige så meget som, at to af navne, der er øverst på listen, er to af mine kvindelige kollegaers. Og så kan du selv gætte, hvem det er, grinede Morten, da seoghør.dk mødte ham til P3 Guld fredag aften.

Det er dog lettere sagt end gjort. Tælles både "Go' Aften"-værterne med, har Morten en del kvindelige kolleger: Ida Wohlert, Kathrine Hertz Mortensen, Lisbeth Østergaard, Michelle Bellaiche og Cecilie Frøkjær.

Læs også: Morten Resen: Kysser på kendis

Selvom de to hemmelige navne er parrets favoritter, kan de ikke forestille sig at snuppe dem.

- Det bliver simpelthen for mærkeligt. Det går ikke, erklærede Morten, som nu håber, at han og Marlene finder det helt rigtige til deres lille pige, når hun kommer til verden - akkurat som de gjorde, da de fik sønnen Emil.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close