Morten Messerschmidt: Jeg er rasende

Morten Messerschmidt er ikke glad for tiden.

Morten Messerschmidt er ikke glad for tiden.

Foto: All OverMorten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti er en ildsjæl, der blander sig i mange ting og har en mening om talt. Men så vidt vides, har han aldrig blandet sig i fodbold.

Det er der nu ændret på. Politikeren er nemlig rasende over den spanske klub Real Madrid, der i sidste uge slog verdensrekorden for antal penge brugt på ét enkelt spillerkøb.

Det drejer sig om den walisiske fodboldspiller Gareth Bale, som den spanske "kongeklub" har købt fra engelske Tottenham for den nette sum af næsten 750 millioner kr.

Messerschmidt afskyr nøgne mandeben

På sin Facebook-profil harcelerer Messerschmidt over hele sagen:

"Den spanske fodboldklub Real Madrid har netop købt en spiller, Gareth Bale, for 746 millioner kroner. Det er respektløst overfor de mange spaniere, der ikke har råd til at bo i deres huse og brødføde deres børn. Over 50 procent af spanske unge kan ikke finde noget arbejde.

Men hvad værre er, at EU har givet Spanien 746 milliarder kroner. Disse penge er bl.a. blevet brugt til at redde Real Madrids bankforbindelse, Bankia, der sidste år fik tilført 141 milliarder skattekroner, den største bankpakke i Spaniens historie.

En del af disse støttekroner har Real Madrid lånt til købet af Gareth Bale. Det ikke bare lugter... Det stinker af misbrug af skatteydernes penge, og jeg har tænkt mig at følge denne sag til dørs i EU", skriver Morten Messerschmidt.

Messerschmidt: Giv mig publikum tilbage

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close