Nyheder26. november 2016

Morten Kjeldgaard mindedes sin afdøde far på dansegulvet

Danseren Morten Kjeldgaard vandt Vild med dans og sendte kærlige tanker til sin far, der ikke er her mere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_og_sarah.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Til de smukke toner af Coldplays "Fix You" dansede bokseren Sarah Mahfoud, og hendes partner, Morten Kjeldgaard, sig til sejren i finalen i Vild med dans.

Det er allerførste gang, at den professionelle danser Morten Kjeldgaard får lov til at tage trofæet med hjem. I 2015 kom han med skuespilleren Stephania Potalivo også hele vejen til finalen, men måtte dog nøjes med en andenplads.

Sidste år overværede den professionelle dansers far showet, selvom han var meget syg af kræft. Han døde i februar, og med trofæet i hånden sender Morten Kjeldgaard sin far en kærlig tanke.

- Jeg har tænkt rigtig meget på ham. Det var lige her, han var for præcist et år siden, og nu er han her ikke mere, siger Morten Kjeldgaard og fortsætter:

- Så at vinde det her trofæ betyder selvfølgelig rigtig, rigtig meget, siger den sejrende superdanser.

Selv om Morten Kjeldgaards far ikke kunne være der i år, fik danseren en glædelig overraskelse.

Værten Claus Elming kunne nemlig afsløre, at danserens bror, der til daglig bor i Thailand, sad blandt publikum.

- Det føltes helt urealistisk. Jeg troede slet ikke, han havde mulighed for at komme. Så det er bare så fedt, at min tætte familie er her lige nu, siger Morten Kjeldgaard.

Efter parrets finaledans kunne værtinden Sarah Grünewald ikke holde tårerne tilbage, men hun var langt fra den eneste. Også Morten Kjeldgaards bror sad dybt berørt blandt publikum og klappede af det dygtige dansepar.

Sarah Mahfoud er Morten Kjeldgaards femte dansepartner i Vild med dans og altså den første, der bringer ham helt til tops på podiet.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold