Morten Kjeldgaard bekræfter: Jeg er med i efterårets "Vild med dans"

Foto: Joan Divine

Nu "Vild med dans" vender tilbage på TV-skærmen til september, så får vi endnu en gang den professionelle danser Morten Kjeldgaard at se på dansegulvet.

Det bekræfter han selv over for BILLED-BLADET.

- Jeg glæder mig SÅ meget, og jeg kan næsten ikke vente med at få at vide, hvem jeg skal danse med, fortæller ”Vild med dans”-stjernen, 31-årige Morten Kjeldgaard til ugebladet.

Normalt er det ellers mere end besværligt at få nogle af de professionelle dansere til at fortælle, om de skal være med, når "Vild med dans" ruller over skærmene i de danske stuer. 

Det bliver nemlig altid sådan nogle lidt vævende svar, hvor danserne fortæller, at de da rigtigt gerne vil være med, hvis tilbuddet kommer, eller at de har gjort plads i kalenderen, men at de ikke kan røbe noget. 

Det er endnu ikke afsløret, hvem Morten Kjeldgaard skal danse med, men indtil videre er skuespiller Laura Bach, sanger Julie Berthelsen og TV-vært Lene Beier afsløret som deltagere i årets program.

Morten Kjeldgaard har tidligere danset med Line Baun Danielsen, Maria Lucia, Ditte Ylva og Stephania Potalivo.

Sammen med "Vild med dans"-kollegaerne Mille Funk og Patricia Tjørnelund var Morten Kjeldgaard tidligere på året en tur i Spanien, hvor de fik taget flotte billeder af fotografen Joan Divine.
Dem kan du se herunder

Galleri: Vild med dans stjernerne hygger på stranden i Spanien

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close