Nyheder30. januar 2015

Morten Breum i nyt samarbejde med David Guetta

Et sikkert tegn på, at man er blevet nogen indenfor musikken er, når man arbejder sammen én af verdens største DJ’s
Morten Breum har kæmpet sig vej til nogle af allerstørste DJ-pulte. Her til koncert hjemme i Danmark
Morten Breum har kæmpet sig vej til nogle af allerstørste DJ-pulte. Her til koncert hjemme i Danmark
 Foto: All Over PressEfter fire år i Los Angeles er han endelig ved at slå igennem på musikkens helt store scene.

Det står klart, efter at den danske dj og producer Morten Breum har fået til opgave at lave et remix af den verdensberømte David Guettas nummer "What I Did For Love", som han har lavet sammen med sangerinden Emeli Sande.

LÆS OGSÅ: Morten Breum vender hjem

Det oplyser pladeselskabet disco:wax i en pressemeddelelse.

- Vi sparrede, udvekslede idéer og sendte tracket frem og tilbage mellem hinanden. Et stykke inde i processen sendte han mig vokalen med Emeli Sandé fra sin single "What I Did For Love', og vi fik lavet et remix, som jeg glæder mig helt vildt til, I skal høre, fortæller 32-årige Breum.

De to elektroniske superstjerner mødte hinanden på festivalen Tomorrowland i 2013, og siden har de spillet til flere af de samme festivaler.

LÆS OGSÅ: Morten Breum risikerer fængsel

Og for nylig inviterede Guetta så den tatoverede dansker til Las Vegas, hvor Breum havde medbragt en skitse af det nye remix til den verdenskendte dance-producer. Og han var helt vild med danskerens arbejde.

LÆS OGSÅ: Morten Breum har ikke holdt ferie i tre år

- Jeg havde taget en skitse med til en ny sang, som jeg spillede for ham, og han var forelsket i samme øjeblik, droppet faldt, siger danskeren.

På trods af sin amerikanske bopæl kan Morten Breum opleves i Danmark i weekenden, hvor han fredag spiller i Køge og lørdag i Aabenraa.

Og den 28. februar spiller han op til dans i både Aarhus og København, når han optræder på henholdsvis spillestedet Train i Aarhus og natklubben Maze i hovedstaden.

Hør Breums remix lige her.

Sponsoreret indhold