Nyheder17. april 2018

Tina Lund jubler: Mor og far er kærester igen

Det er syv år siden, at Tina Lunds forældre Flemming og May-Britt meddelte, at de skulle skilles. Men nu har de fundet kærligheden igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25-img_2406.jpg
 Foto: Mark Morsi

Mens Tina planlagde stort kirkebryllup med Allan Nielsen, var livet knap så rosenrødt for hendes forældre.

Ridedarlingens far Flemming Lund forelskede sig i den dengang 28-årige Sonja, og i januar 2011 blev det meldt ud, at han skulle skilles fra Tinas mor May-Britt.

Men historien skulle heldigvis få en lykkelig afslutning.

Det afslørede Tina Lund, da SE og HØR mødte hende til et stort interview i Dubai.

– Min mor og far er sammen igen, og det er så dejligt. Det er altid rart, når éns forældre har det godt, fortæller springrytteren og fortsætter:

– De har været igennem lidt af hvert. Både min søster og jeg har to børn, og jeg tror, at de fandt ud af, at de kan dele det hele sammen på en anden måde – det var ligesom det, der gav mere glæde end alt muligt andet.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled-1_0.jpg

Flemming Lund bor i Dubai og arbejder sammen med Tina Lund til hverdag, mens May-Britt fortsat har fast bopæl i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/31-img_2458.jpg
 Foto: Mark Morsi

Tina Lund nyder at have sin far boende i Dubai. På den måde kan de to stadig arbejde sammen, og Flemming har mulighed for at være tæt på både sin datter og børnebørn. Foto: Mark Morsi

– Min mor er ikke rykket herned permanent. Hun har stadig sin lejlighed, sin mor og sine fire søskende, som hun godt kan lide at være sammen med. Og så har hun min søster i Hamborg, som hun også prioriterer at være sammen med. Men hun elsker at være i Dubai, forklarer Tina Lund.

Læs hele det store interview med Tina Lund i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag. Her fortæller hun om fremtidsplaner, "Forsidefruer", kærlighed, drømme og meget mere.

Sponsoreret indhold